"Fløtternte´ fra bøgda"

28.07.2023

"Fløtternte' fra bøgda" synger Staysman i sangen "Bøgda". Vi har funnet bøgda vår, og det er Rendalen. 

I 2022 tok vi sjansen og satset på å selge huset i Fredrikstad og flytte til det vakre småbruket Møregga i Rendalen. Det har vært en drøm i mange, mange år og endelig var tiden kommet for å realisere. Og vi har ikke angret et sekund! Fantastisk natur, passe med snø, stabil vinter, stillhet og ro og ikke minst alle de flotte og hyggelige folka. Vi følte oss velkommen og inkludert fra første dag. 

Rendalen er en godt drevet kommune med god kommuneøkonomi. Hyggelige boligpriser gjør at man kan kapre drømmeboliger man ellers bare kunne drømt om. Lave kommunale avgifter og eiendomsskatt er også positivt. Full barnehagedekning, mye uteaktivitet i skolen og et aktivt fritidstilbud gjør Rendalen til et trygt og fint sted å bo. Det er alltid nypreparerte løyper når barna har skilek og skirenn på kveldene, og til skolens vinteraktivitetsdag lages en fantastisk ake- og skibakke og det arrangeres "Ta sjansen" for barn og voksne. En stor opplevelse for store og små!

For oss betyr frihet muligheten til å bruke mer av tiden vår på det vi selv ønsker - friluftsliv, hund og fiske - og det har vi fått her! Har du en drøm for fremtiden? Alle drømmen kan kanskje ikke realiseres, men våg å følge drømmene som er mulig. Vi lever bare en gang!