top of page

Besøk

Møregga Hundepark

Velkommen til hundeparken på Småbruket Møregga i Rendalen. La hunden din få løpe løs og kose seg her hos oss! Dette er ikke en hundepark hvor alle kan komme med sin hund - her booker du tid så du og hunden din kan kose dere i fred, uten andre hunder. 

Området er på over 6500 kvm og inngjerdet med nettinggjerde på ca 150-180cm. 

Kansellering er mulig inntil 2 timer før booket tid og om-booking av tidspunkt kan gjøres inntil 1 time før booket tid. Slike endringer gjøres ved å logge inn på "min side" og "mine bookinger".

DJI_0201.JPG

Besøksinformasjon

  • TA GJERNE MED EN VENN, tobeint eller firebeint, men all bruk av hundeparken skjer på eget ansvar. Husk - selv om eierene trives sammen er det ikke alltid slik at hundene setter pris på hverandres selskap. En voksen skal alltid være tilstede når hunder luftes i parken. 

  • GÅ KUN INN I PARKEN OM DEN ER TOM. Det kan være hunder i parken selv om parkeringen er tom. La andre hunder slippe å hilse på din hund, med mindre begge hundeeiere er enige om å hilse. Husk at ikke alle hunder liker å hilse på andre hunder.

 

  • BOOKING GJELDER KUN FOR PRIVATPERSONER. Dersom det ønskes å leie jordet for organisert aktivitet eller aktivitet i næringssammenheng må det lages egen avtale.

Smittevern

  • VAKSINE må være på plass for alle hunder som benytter parken, og hunder med smittsomme sykdommer kan ikke benytte parken.

  • PLUKK OPP HUNDEBÆSJ. Hvis alle plukker det de finner får vi en triveligere park. Det ligger poser i kassa ved inngangen. Brukte poser kan legges oppi bøtta i kassa.

DSC07419lr.jpg
DSC01489lr.jpg
DSC01489lr.jpg

Om parkområdet

  • OMRÅDET HAR IKKE BELYSNING, så dersom du besøker parken på et tidspunkt det ikke er dagslys anbefales hodelykt.

  • Vi tilstreber å måke en løype på jordet for de 2-beinte om vinteren og klippe gresset om sommeren, men vi henger ikke alltid med været, så det er ingen garanti for at den er nymåkt eller nyklippet. I perioder kan det også være glatt, så husk å kle deg etter vær og føre.

  • I boden (blå dør bak låven) finner du treningsutstyr (agility, lydighet, bruks, rallylydighet) til utlån. 

  • Dere er velkommen til å bruke gapahuken og bålplassen når dere besøker hundeparken. Dere kan velge om dere vil ta med egen ved/ grillkull selv eller kjøpe her. Ved gapahuken er det også utedo. 

Book tid i hundeparken

bottom of page