top of page
DJI_0171lr.jpg

Rendalen
- en godt bevart hemmelighet

Rendalen er et eldorado for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte hele året. Fiskevollen, Sølen og Jutulhogget er noen av de kjente attraksjonene i kommunen. Fjellområdene har milevis med grusveier og fjellveier. Sandstrender i fjellet finner du også her. I tillegg byr Rendalen på flere festivaler og arrangementer året gjennom. Vinterstid kan du finne milevis med skiløyper, alpinanlegg, skøytehall og islagte vann for pilking. 

Under finner du linker til sider med mer informasjon om Rendalen.

Skjermbilde 2024-06-10 kl. 16.48.31.png

Dette er en informasjonsside om blant annet tilbud, butikker, tjenester, arrangementer, spisesteder og overnatting i Rendalen

skisporet.png

Skisporet.no viser Rendalen løypelags oppkjørte løyper. I tillegg kjøres det ofte opp skiløyper rett fra gårdsplassen her på Møregga. 

Logo Rendalen kommune.tif

Kommunens hjemmesider. I tillegg til informasjon om kommunens tjenester finner du også turistinformasjon og arrangementkalender. 

Inatur.jpeg

Inatur er Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Her kan du også kjøpe fiskekort. 

fishspot.jpeg

På denne siden finner du informasjon om fiskevann- og elver, overnattingssteder, fiskeguider og annet fiskerelatert i nærområdet. 

ut.png

UT.no er en tjeneste fra Den Norske Turistforening hvor du blant annet får mange gode turforslag og oversikt over turstier. 

bottom of page